Wat is een Funtrepreneur

We hebben er allemaal de mond van vol: Ondernemerschap. Een begrip waar we veel betekenissen aan kunnen geven. De Funtrepreneurs hebben de tools in huis om uw ‘ondernemerschap’ in kaart te brengen. Want ondernemerschap begint met actie, pro-actief handelen, doen. Het liefst ondersteunt met een visie, een dosis lef en zelfverzekerdheid.

En als je dan een 'Ondernemende Ondernemer' bent, ofwel een entrepreneur, heb je het dan altijd wel naar je zin? Onderneem je altijd met plezier en zelfvertrouwen en word je zelfvertrouwen nog wel eens op de proef gesteld door factoren waar je ogenschijnlijk niets aan kunt doen? 

Voor Funtrepreneurs is plezier in het ondernemerschap van primair belang. Geen plezier in hetgeen je doet, betekent een gevoel van onbehagen, energielekken, onzeker gevoel en ga zo maar door.

Een Funtrepreneur®

is een Ondernemende Ondernemer die het vermogen heeft ontwikkeld om met een onbevangen bril naar de uitdagingen te kijken die op hem af komen, zonder er direct een betekenis aan te geven. Op deze manier is het heel gemakkelijk om op een bewuste manier het glas ‘half vol’ te zien in plaats van ‘half leeg’.

Funtrepreneur®

zijn betekent nooit meer werken, want als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken.

Meer plezier in je ondernemerschap betekent meer businessmogelijkheden en dus meer resultaat.